Udskiftning af vinduer og døre

Miljøvenlige og funktionelle vindueselementer

Hvis det er blevet tid til udskiftning af vinduer eller døre, tilbyder vi hos Tømrerfirmaet JM i Odense N udskiftning af døre og vinduer for private og erhverv. Vi har kunder i blandt andet Odense, Næsby og Otterup samt på resten af Fyn, men vi kommer også mange andre steder for at udføre tømrerarbejde i høj kvalitet.

​Her udfører både store og små tømreropgaver såsom reparation og restaurering af gamle vindueselementer samt udskiftning af ruder. Ofte kan det dog bedre svare sig med udskiftning af vinduer.

Energioptimering af vinduer i Odense

Der er mange fordele at opnå ved at skifte de gamle vinduer til nye vinduer med f.eks. lavenergiruder, fordi varmen holdes inde, og dermed reducerer du din varmeregning.

På samme tid skåner du miljøet, og derfor får du funktionelle og miljøvenlige vindueselementer.

Lavenergiruder tillader også, at solvarmen trænger ind i rummet. Du slipper med andre ord for kuldebroer, varmespild og et dårligt indeklima ved udskiftning af vinduer. Du kan derfor også spare penge på udskiftningen af dine vinduer.

​​Professionel udskiftning af dør i Odense

Hos Tømrerfirmaet JM klarer vi også gerne udskiftning af døre, hvis du har døre af ældre dato, der af den ene eller den anden grund ikke længere er optimale. Vi tilbyder montering af døre – det kan være indvendige døre, eller det kan være udvendige døre såsom hoveddør, bryggersdør og havedør.

​Vi har altid fokus på godt håndværk og god kvalitet. Samtidig kan du forvente en god service og en professionel rådgivning. Hvis du f.eks. vil udskifte hoveddøren, kan vi hjælpe dig med en ny hoveddør – vi klarer gerne arbejdsopgaven for dig, så du er sikret en sikkerhedsforsvarlig og korrekt montering.

​Det er en klar fordel af udskifte både vinduer og døre, hvis du vil gøre indeklimaet optimalt – og i den forbindelse kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud til dig.

Nye vinduer
Nye vinduer

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på udskiftning af vinduer afhænger af flere forskellige faktorer, herunder blandt andet hvor mange vinduer der skal udskiftes, hvilket materiale de skal være fremstillet i, og om du har nogle specifikke ønsker i forhold til producenten.

Uanset om du skal have skiftet døre eller vinduer, vil vi gerne give dig et uforpligtende tilbud, som du kan kigge igennem, inden du beslutter dig.

​Vi kommer gerne ud og laver en uforpligtende besigtigelse, hvor vi taler om mulighederne. Ofte kan vi finde en billig løsning på dine nye vinduer, og på baggrund af besigtigelsen og dine ønsker udarbejder vi efterfølgende et uforpligtende tilbud med en attraktiv pris.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på nye vinduer

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og/eller døre i Odense eller omegn, så hører vi meget gerne fra dig.

Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi taler om mulighederne. Ofte kan vi finde en billig løsning på dine nye vinduer, og på baggrund af besigtigelsen og dine ønsker udarbejder vi efterfølgende et uforpligtende tilbud med en god pris.

​Du kan med fordel ringe til os på telefon 61 66 18 19 (Daniel) eller 31 34 78 87 (Ole), men du kan også skrive til vores e-mail dm@tfjm.dk eller oj@tfjm.dk, hvis det passer dig bedre.

Bliv klar til sommeren med en ny træterrasse, få flere informationer.

​Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Vil du se billeder af vores arbejde?

Vores tømrerfirma har altid fokus på godt håndværk og god kvalitet, hvilket afspejler sig i vores daglige arbejde. Se vores referencer her.

(+45) 31 34 78 87
kontakt@tfjm.dk