Nyt tag i Odense og omegn

Tagrenovering, reparation eller et helt nyt tag?

Hvis taget trænger til at blive repareret, eller I har brug for nyt tag, så er I kommet til det rette sted. Hos Tømrerfirmaet JM udfører vi blandt andet tagreparation, tagrenovering samt lægning af et helt nyt tag.

​Vi udfører arbejdsopgaver for private og erhverv i områderne omkring Odense, Næsby, Otterup og på resten af Fyn. Når man er på udkig efter et nyt tag, er det vigtigt at have sig for øje, at det nye tag skal kunne holde i mange år. Det er blandt andet en af grundene til, at vi værner om kvaliteten.

​Vi ved, hvor vigtigt det er, at tagrenoveringen sker efter bedste håndværksmæssige kundskaber. Derfor er du sikret en tømrer, der udfører udskiftning af taget til perfektion, når du vælger Tømrerfirmaet JM  i Odense N.

​Vi renoverer dit gamle tag

Et tag kræver løbende reparationer og tagrenovering, hvis det skal holde i mange år. Det er en bekostelig affære, hvis taget skal udskiftes ofte – derfor er løbende vedligeholdelse og renovering af taget nødvendig. Før eller siden bliver det nødvendigt med et nyt tag, men det er altid en god idé at starte med at få vurderet, om taget kan nøjes med at blive repareret.

​En renovering af tag handler også om at forhindre skader i tagkonstruktionen eller i selve huset. Vand, fugt og frost kan føre til skader såsom skimmel og svamp, og det vil man selvsagt helst gerne undgå. Vi sikrer altid et godt håndværk og en god kvalitet til en billig pris. Samtidig vil du modtage en god service og en professionel rådgivning, så du er godt klædt på til selv at træffe de rette valg.

Taglægning
Taglægning

Hvad koster et nyt tag?

En tagrenovering kan være alt fra udskiftning af enkelte tagsten til en større renovering og efterisolering. Derfor afhænger vores priser af dine ønsker og behov. Prisen afhænger også rigtig meget af tagets stand, fordi det netop beretter om, hvor omfattende renoveringen eller en eventuel udskiftning vil komme til at koste. Fælles for alle vores services er dog, at vi sørger for at holde prisen i bund – dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. På den måde kan du få et nyt tag, der kan holde i mange år fremover.

​Kontakt os for at aftale et tageftersyn eller få et gratis tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få foretaget et tageftersyn, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på en tagrenovering eller et nyt tag. Vi kommer gerne ud til en besigtigelse for at vurdere tagets tilstand, så vi kan komme med vores bedste anbefalinger.

Du kan enten ringe til os på telefon 61 66 18 19 (Daniel) eller 31 34 78 87 (Ole), men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail dm@tfjm.dk eller oj@tfjm.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage inden for kort tid.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du se billeder af vores arbejde?

Vores tømrerfirma har altid fokus på godt håndværk og god kvalitet, hvilket afspejler sig i vores daglige arbejde. Se vores tidligere arbejder her.

(+45) 31 34 78 87
kontakt@tfjm.dk