Tilbygning, få mere plads i din bolig

Skal du have lavet en tilbygning i Odense?

Tømrerfirmaet JM tilbyder et hav af tilbygninger til dit hjem. Kun fantasien sætter grænser for form og funktion af tilbygning, og det er derfor muligt for dig at få opfyldt dine boligdrømme med en tilbygning. Med base i Odense N kører vi dagligt ud til kunder på Fyn, som f.eks. ofte omfatter resten af Odense, Næsby og andre omkringliggende byer.

​En tilbygning kan på elegant vis integreres med det nuværende hjem, og her er det vigtigt, at tilbygningen til huset integreres og ikke blot bygges til. Vi ved af erfaring, at det er vigtigt, at din tilbygning eller ombygning passer til husets stil. Som din tømrer i Odense får du en kompetent og kvalitetsbevidst fagmand, når du kontakter os.

​Vi tilbyder en totalløsning, som indbefatter alt lige fra projektering til opførelse. Derfor kan du trygt overlade opgaven i hænderne på vores tømrermester, der har sans for kvalitet og funktionalitet.

​Vi klarer alle tilbygninger og ombygninger

Uanset hvilket form for til- eller ombygning du drømmer om, vil vi gøre vores bedste for at realisere dine drømme. I dag kan man f.eks. nemt udvide med en tagetage, selv om tagets hældning er lille, eller taget er fladt. Der er mange muligheder, og en udestue er eksempelvis en populær tilbygning til huset.

En udestue er nemlig en relativ billig og hyggelige måde at få flere kvadratmeter på. Men uanset ønsker forsøger vi at skræddersy en løsning til jeres hus i samarbejde med arkitekter og ingeniører.

Tilbygning

​Følgende er eksempler til tilbygninger:

  • Ny udestue
  • Ombygning af udestue til ekstra værelse
  • Udvidelse af badeværelse
  • Rumdeling til for eksempel børneværelser
  • Tilbygning med stue/opholdsrum

Hvis du har brug for inspiration eller priser på tilbygning, er du velkommen til at kontakte os.

Tilbygning til dit sommerhus nær Odense

​Sommerhuset fungerer ofte som et frirum for familien, hvor man kan søge hen, hvis man har brug for afslapning og samvær med familien. Nogle gange kan pladsen dog være knap, og her kan en tilbygning være løsningen på problemet. Vi udfører jævnligt tilbygninger til sommerhuse, som i sidste ende kan have stor betydning for, hvor ofte familien bruger sommerhuset.

Tilbygning

​Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker vores tilbud på til- eller ombygning af huset, er du velkommen til at kontakte os på telefon 61 66 18 19 (Daniel) eller 31 34 78 87 (Ole), men du kan også skrive til vores e-mail dm@tfjm.dk eller oj@tfjm.dk, hvis det passer dig bedre.

​Så lover vi at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Måske du ønsker en ny træterrasse eller hjælp til udskiftning af vinduer og døre?

Vil du se billeder af vores arbejde?

Vores tømrerfirma har altid fokus på godt håndværk og god kvalitet, hvilket afspejler sig i vores daglige arbejde. Se vores tidligere arbejde her.

(+45) 31 34 78 87
kontakt@tfjm.dk