Renovering af huse

Skal du have renoveret dit hus i Odense?

Hvis dit hus på den ene eller anden måde trænger til en kærlig hånd, kan vi hos Tømrerfirmaet JM tilbyde en gennemgribende renovering af facade, hus og ejendom. En renovering af hus kan både sænke din elregning og udnytte husets kvadratmeter bedre. Hus renoveringen kan også resultere i en flottere facade, hvis man f.eks. udfører en facaderenovering. Uanset hvilken type renovering der er tale om, er det sikkert, at der er mulighed for at få opfyldt sine boligdrømme.

Ved større renovationer kræves der en byggetilladelse samt dokumentation for, om arbejdet er udført korrekt. Hos Tømrerfirmaet JM i Odense N hjælper vi dig naturligvis med ansøgning om eventuel byggetilladelse og de dokumenter, som skal sendes med byggetilladelsen. På den måde har du altid en professionel til rådighed, der kan rådgive og vejlede dig i renoveringsprocessen.

Vi klarer alle mindre og større renoveringer

Hos Tømrerfirmaet JM tilbyder alt lige fra mindre renoveringer til total renovering af dit hus. Med placering i Odense N har vi mulighed for at hjælpe kunder i blandt andet Næsby og resten af Fyn. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du står overfor en renoveringsopgave.

Hvad koster en komplet husrenovering?

Hos Tømrerfirmaet JM vil vide gerne tilbyde dig kvalitet til en attraktiv pris. Derfor er det meget forskelligt alt afhængigt af, om det drejer sig om renovering af et parcelhus eller et sommerhus.

Vi vil gerne give dig et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker det. Her kan vi komme ud og besigtige dit hus og komme med en vurdering af, hvilke muligheder og begrænsninger vi har at arbejde med. Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os og få en håndværker til at stå for byggeprojektet. På den måde er du sikret professionelt og energivenligt tømrerarbejde.

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og få en snak med os om hvilken løsning, der er den rigtige for dig, og hvad der er mulig i din bolig hvad end der er tale om renovering eller tilbygning. I vores arbejde har vi altid fokus på godt håndværk og god kvalitet – og det betyder, at vi kan tilbyde dig et professionelt stykke arbejde til enhver tid. Samtidig kan du forvente en god service og en professionel rådgivning.

Brug for hjælp til udskiftning af vinduer og døre?

Vil du se billeder af vores arbejde?

Vores tømrerfirma har altid fokus på godt håndværk og god kvalitet, hvilket afspejler sig i vores daglige arbejde. Se vores referencer her.

(+45) 31 34 78 87
kontakt@tfjm.dk