Montage af IKEA køkken

​Få hjælp til opsætning af dit IKEA køkken

Skal du have udskiftet dit nuværende køkken med et fra IKEA? Hos Tømrerfirmaet JM er vi eksperter i at regne deres brugsanvisninger ud, så vi hurtigt og effektivt kan sørge for montage af dit nye IKEA køkken i Odense og resten af Fyn. Vi sørger for alt, hvad der har med monteringen at gøre. Det vil sige, at vi sætter hele dit køkken op. Derudover udfører vi øvrige renoveringsprojekter i forbindelse med opsætningen. Det kan være, hvis du skal have lagt nyt gulv eller have revet en væg ned for at fuldende køkkenet. I tilfælde af opgaver, der har brug for andre typer af håndværkere, står vi også for dette. På den måde behøver du kun at være i kontakt med os, og så klarer vi resten. Vi har mange års erfaring med opsætning af IKEA køkkener, og du kan derfor spare meget tid ved at hyre os til montage af dit IKEA køkken.

​Prisen afhænger af opgaven​

​Alle køkkener er forskellige, og det er derfor også varierende, hvor lang tid det tager at sætte dem op. Af den grund fastlægges prisen på vores montage af et IKEA køkken også efter den tid, vi bruger på det. Måske er det blot et mindre køkken til en lille lejlighed, eller måske skal du have udskiftet dit gamle køkken med et stort køkkenalrum med køkkenø og andre tilføjelser. Derudover afhænger prisen på netop dit køkken af, hvorvidt der medfølger øvrige renoveringer i forbindelse med udskiftningen, samt af hvilke elementer der anvendes til opsætningen. Uanset hvilket køkkenprojekt, du skal have udført, så står vi klar til at hjælpe dig med en effektiv udskiftning fra gammelt til nyt, så du kan komme i gang med at lave mad igen.

IKEA møbel montering

Få en uforpligtende snak om montage af IKEA køkken

Tømrerfirmaet JM har fokus på at opsætte IKEA køkkener i Odense og Fyn, så du kan være sikker på, at alt står snorlige, når vi er færdige. Vi ved præcis, hvordan skufferne skal sættes i, og skabslågerne sættes på. Du sparer derfor tid ved at vælge os i stedet for at gøre det selv, da du ikke skal læse og forstå de lange brugsanvisninger. Hvis du har brug for mere information eller har spørgsmål til dit projekt, er du altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak eller et tilbud på din opgave. Du kan ringe til os på telefon 61 66 18 19 eller skrive til os via formularen på vores hjemmeside, så finder vi ud af, hvordan vi kan hjælpe dig.

(+45) 31 34 78 87
kontakt@tfjm.dk